Szakadárok

Hallgassa meg a legfrissebb híreket tényleg csak pár perc. A Nyugat azzal vádolja Oroszországot hogy több mint százezer katonát vonultatott fel az.


Pin On Main Battle Tanks

1 day agoÚj fejezetéhez érkezett az orosz-ukrán válság.

. A kelet-ukrajnai szakadárok azt mondják az ukrán agresszió áldozatainak tömegsírjaira bukkantak. A biztonsági erõk és kormányellenes tüntetõk között a Majdanon zajló 2014-es összecsapásokban több mint százan vesztették életüket. Zsidó bírálat Márki-Zay Péter vádaskodására.

Az orosz médiában pénteken a szakadárok hírszerzésére hivatkozó jelentések jelentek meg amelyek szerint az ukrán fegyveres erők Szmercs és Uragan típusú rakéta-sorozatvetőket szállítottak valamint nacionalista egységeket csoportosítottak át a Donyec-medencébe és támadást készítenek elő. Súgógépről országértékelt az ellenzék. A közélet gazdaság aktuális híreiről a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

Márki-Zay Péter még így is bakizott. Eddig nyugati katonai hírszerzési forrásokra hivatkozva a lehetséges orosz támadás volt terítéken pénteken viszont a kelet-ukrajnai szakadárok jelentették be hogy Ukrajna készül általános támadásra ezért a szakadár Donyecki Népköztársaság DNR megkezdi a területén élők kimenekítését Oroszországba. Hírstart Robot Podcast- 220212 1812.

Kelet-Ukrajnában 2014 márciusa óta dúl kisebb-nagyobb intenzitással fegyveres konfliktus a Moszkva-barát szakadárok és az ukrán hadsereg között. 1 day agoA Telegramra közzétett videóüzenetben bejelentette hogy egy megállapodás értelmében az orosz hatóságok elkülönítettek területeket Rosztov környékén ahova a donyecki és luhanszki szakadárok kezében lévő területeken élőknek biztosítanak menedéket. Az ukrajnai szakadárok tüzérségi támadással vádolják a kormányerőket.

A szakadárok területeiről indított lövések provokációnak tűnnek Ukrán katonák megemlékezésen vesznek részt Odesszában a nemzeti egység napján 2022. Senki ne tévesszen célt a választás tétje Gyurcsány visszatérése.


Https Oneeyeland Com Awards Award Images Php Award Id 3734 Ukrajna Marvel Oroszorszag


Egy Szetbombazott Lakossagi Haz A Harcoktol Sujtott Avgyijivka Varosban Empire State Building Empire State Empire


V Ukrainu Uzhe Privezli Samyj Deshevyj Avtomobil V Mire Bajaj Qute Pravda Poka Tolko Dlya Sertifikacii Ved Formal Best Luxury Sports Car Vehicles Bajaj Auto


Avgyijivkaban 2013 Ban Meg 35 Ezer Ember Elt Mara Azonban Alig 20 Ezer Maradt A Harcok Miatt Rengetegen Hagytak El Otthonukat A Szakadar Ter Outdoor Car Snow


M1a2 With Mine Plow Tank Armor Armored Fighting Vehicle War Tank


Tamadnak Az Ukranok Military Vehicles Fighter Jets Monster Trucks


Rossijskaya Bronetehnika V Vojne Na Donbasse Ch 1 Nacionalnyj Antikorrupcionnyj Portal Antikor Bỏ Hoang


Donyeck A Szenbanyaszatnak Es A Neheziparnak Koszonhetoen Egykor Ukrajna Leggazdagabb Varosa Volt A Viszonylag Demokratikus Regiokat Azonban Egy O Painting Art


Pin On Horrors Of War

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel